Сирський представив особовому складу нового командувача Сухопутних військ України

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський, якого днями на цю посаду призначив президент країни Володимир Зеленський, сьогодні, 11 лютого, представив особовому складу командувача Сухопутних військ.

Олександр Сирський

Фото - glavred.info

Як інформує “НБН“, про це йдеться на ТГ-каналі Сухопутних військ України.

Так, представляючи Павлюка особовому складу, Сирський заявив таке:

У складі Сухопутних військ України ми з вами були однією великою родиною. Я з вами разом продовжую залишатися і зараз. Війна продемонструвала, що все, що ми здійснювали, тобто тренування, проведення навчань, а також усі ті заходи, вжиті напередодні вторгнення, робилися не даремно. І коли президент України запитав мене, хто буде командувати Сухопутними військами, то я не мав навіть жодних інших кандидатур.

Зі свого боку Павлюк висловив слова подяки головнокомандувачу за роботу і довіру, за все, що було зроблено, щоб захистити державу. Крім іншого, Павлюк заявив, що він упевнений у тому, що взаємна підтримка є запорукою посилення війська і наближає перемогу.

Відповідаючи на слова Сирського, Павлюк підсумував:

Ми будемо все робити для того, щоб бути для вас опорою. Щоб ви завжди могли розраховувати на Сухопутні війська. Разом усі ми є силою, а також разом ми ключ до перемоги України. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Сирський і Умеров провели першу нараду.

Exit mobile version