Нічна атака РФ на Україну: Повітряні сили відзвітували про збиті ракети та БПЛА “Шахед”

Сьогодні вночі, дванадцятого лютого, ворожі сили завдали удару безпілотними літальними апаратами "Шахед" і ракетою Х-59 по території Української держави. Своєю чергою в Повітряних силах ЗСУ відзвітували про свою роботу, повідомивши, скільки ворожих цілей вдалося знищити в повітрі.

Шахед

Фото - liga.net

Як інформує “НБН” із посиланням на Повітряні сили, у ніч на дванадцяте лютого, захисникам України вдалося знищити 14 БПЛА “Шахед” із сімнадцяти запущених росіянами. Крім того, захисники України ліквідували ракету Х-59.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

У нічний час, дванадцятого лютого, 2024 року, ворог атакував нашу країну 17-ма ударними БПЛА типу “Шахед” із району Приморсько-Ахтарськ-Росія, керованою авіаційною ракетою Х-59 (ТОТ Запорізької області) та зенітними керованими ракетами С-300 із Білогородської області.

У Повітряних силах також зазначили, що до відбиття повітряної атаки РФ було залучено підрозділи мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України. У результаті бойової роботи було знищено 14 “Шахедів” та одну керовану авіаційну ракету Х-59 у межах Кіровоградської, Запорізької, Миколаївської, Хмельницької, а також Дніпропетровської областей.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Ілон Маск прокоментував використання російськими військовими систем Starlink на фронті в Україні.

Exit mobile version