Буданов розповів, коли сподівається побачити винищувачі F-16 у небі над Україною

У ході 19-го засідання у форматі «Рамштайн» було обговорено постачання американських багатофункціональних винищувачів F-16 в Україну. Начальник Головного управління розвідки Міноборони генерал-лейтенант Кирило Буданов розповів, коли сподівається побачити у небі над нашою країною ці бойові літаки.

Кирило Буданов

Фото – thetimes.co.uk

Воєначальник у коментарі «Фактам ICTV» нагадав, що питання з передачею F-16 вже вирішено і на засіданні «Рамштайну» лише обговорювалися технічні моменти – інфраструктура для винищувачів, готовність до обслуговування літаків, підготовка льотного та аеродромного складу, повідомляє «НБН».

За словами генерала, всім відомо, коли наші пілоти закінчують навчання на F-16, тож не складно вирахувати, коли винищувачі будуть в Україні. Начальник ГУР МОУ повідомив, що сподівається побачити американські бойові літаки в небі вже цієї весни.

Нагадаємо, що у Мережі з’явилася фотографія F-16 з гербом України, яка викликала бурхливе обговорення у російському інформаційному просторі. У Повітряних силах ЗСУ прокоментували реакцію РФ на знімок.

Exit mobile version