Падіння літака окупантів під Маріуполем: Андрющенко показав кадри з місця інциденту

Ранок понеділка, 19 лютого, для тимчасово захопленого Маріуполя почався з вибухів. Радник мера Петро Андрющенко повідомив, що в районі міста було збито літак російських окупаційних сил. Чиновник показав відео з місця інциденту.

Винищувач Су-35 ЗС РФ

Фото – ria.ru

Андрющенко у своєму Telegram-каналі повідомив, що його джерела розповіли про падіння літака «другої армії світу» в районі села Рибальське під Маріуполем. Чиновник не відкидає, що «приземлити» борт могли самі загарбники «дружнім вогнем», інформує «НБН».

Пізніше радник мера Маріуполя показав два відео з місця падіння літака. За словами Андрющенка, військова комендатура окупантів перекрила в’їзд у село Рибальське. «Визволителі» метушаться і намагаються щось дістати із моря.

«Краса. Насолоджуйтесь», – підписав кадри чиновник.

Нагадаємо, що сьогодні вранці командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив про двох «демілітаризованих» винищувачів Су-34 та Су-35С «другої армії світу» на східному напрямку.

Як повідомлялося, 19 лютого «бавовна» відвідала тимчасово захоплену Макіївку. У Мережі повідомили, що було завдано удару по нафтобазі в місті.

Exit mobile version