ЗМІ розкрили, скільки пілотів втратила армія РФ з початку повномасштабного вторгнення в Україну

Авіація Російської Федерації почала зазнавати втрат у перший же день повномасштабного вторгнення в Україну. Журналісти підрахували, скільки пілотів «другої армії світу» загинуло майже за два роки великої війни.

Бойова авіація Росії

Фото – ria.ru

«Російська служба ВВС» підрахувала втрати особового складу авіації путінських окупаційних сил під час повномасштабної війни в Україні. За даними журналістів, за період повномасштабного вторгнення загинули щонайменше 216 військових льотчиків держави-терориста, інформує «НБН».

У матеріалі видання уточнюється, що минулого року країна-агресор втратила щонайменше 62 пілоти окупаційних військ. Ще 13 льотчиків «другої армії світу» загинули на території РФ під час «маршу справедливості» найманців ПВК «Вагнер».

Як пише ЗМІ, більше одномоментних втрат авіація військ Російської Федерації зазнала тільки у перший день повномасштабної війни в Україні.

Журналісти уточнили, що росіянам на підготовку кожного бойового пілота потрібно витратити щонайменше 6 років та понад 3 мільйони доларів.

Нагадаємо, агенти руху «Атеш» повідомили, що у Криму спостерігається наплив «двохсотих» та «трьохсотих» окупантів, військовий шпиталь у Сімферополі забитий. Партизани пояснили, із чим це пов’язано.

Exit mobile version