У 3-й ОШБр повідомили про ситуацію під Авдіївкою: чим відрізняється тактика окупантів від тієї, що була у Бахмуті

Пресофіцер 3-ї окремої штурмової бригади Олександр Бородін повідомив про перебіг боїв у районі Авдіївки Донецької області. Він розповів, як відрізняється тактика штурмів ЗС РФ на цій ділянці фронту від тієї, що була у Бахмуті.

Авдіївка

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

В ефірі національного телемарафону представник 3-ї ОШБр повідомив, що під Авдіївкою російські окупаційні сили постійно проводять штурми. Загарбники десантуються з техніки та намагаються підійти максимально близько до позицій ЗСУ, проте не мають успіху, інформує «НБН».

За словами Бородіна, під час боїв за Бахмут армія Путіна сильно економила техніку і намагалася перекрити це за рахунок окупантів-в’язнів. Зараз у районі Авдіївки «визволителі» не шкодують ні живої сили, ні техніки, незважаючи на значні втрати.

Пресофіцер зазначив, що Сили оборони відчувають важливість цих штурмів, судячи з усього, для політичної влади РФ. Також загарбники інтенсивно застосовують артилерію та FPV-дрони, при цьому обстрілів КАБами поменшало, пілоти «другої армії світу» побоюються знищення їхніх літаків.

Представник 3-ї ОШБр додав, що на Авдіївському напрямку переважно воюють лінійні бригади, які досить добре екіпіровані та мають вогневу підтримку. Раніше РФ масово кидала у бій в’язнів та мобілізованих. Водночас ставлення командування путінських військ до солдатів не змінилося, вони відправляють одну групу та після її знищення посилають наступну.

Раніше про перебіг боїв під Авдіївкою та Мар’їнкою розповіли в ОСУВ «Таврія».

Exit mobile version