Кортеж глави МЗС Німеччини в Миколаївській області почав переслідувати БПЛА РФ: чим усе закінчилося

Очільниця зовнішньополітичного відомства ФРН була змушена раптово перервати свій візит на територію Миколаївської області. Причиною такого раптового рішення став БПЛА РФ, який слідував за її кортежем.

Бербок

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, про це йдеться в матеріалі Bild.

Глава Міністерства закордонних справ Німеччини Анналена Бербок у неділю, двадцять п’ятого лютого, відвідала Миколаїв. Однак у якийсь момент їй довелося негайно покинути прифронтове місто, а також територію регіону.

Як відомо, очільниця МЗС Німеччини хотіла відвідати розташування неподалік від лінії фронту водоочисних споруд, які допоміг побудувати Берлін. Але під час поїздки Бербок у регіон був помічений ворожий БПЛА Росії, який займався розвідкою. Він стежив за броньованим кортежем глави німецької дипломатії.

Щойно цей БПЛА був помічений, Бербок одразу ж перервала візит. Після цього вона почала від’їжджати з області на своєму кортежі. Однак незважаючи на велику швидкість кортежу, російський безпілотник переслідував його певний час. Через якийсь час ворожий дрон розвернувся.

Трохи згодом у МЗС Німеччини підтвердили, що з міркувань безпеки візит Бербок на водонапірну станцію довелося передчасно скасувати через міркування безпеки.

Нагадаємо, раніше ми писали про заяву Зеленського про те, що чекає на Україну в найближчому майбутньому.

Exit mobile version