Цивільних евакуювали до останнього: у Нацполіції розповіли, скільки людей залишилося в окупованій Авдіївці

Інспектор відділу комунікацій Нацполіції в Донецькій області та учасник евакуаційного загону «Білий янгол» Павло Дяченко повідомив кількість цивільного населення, яка залишилася в захопленій РФ Авдіївці. Мирних жителів із міста евакуювали до останнього.

Авдіївка

Фото – instagram.com/libkos

В ефірі «Радіо Свобода» інспектор Нацполіції Донецької області повідомив, що у захопленій росіянами Авдіївці залишилося близько 700 цивільних. Він уточнив, що це не точні дані, проте приблизно така кількість жителів не захотіла залишати місто, інформує «НБН».

За словами Дяченка, місцеві під час регулярного спілкування з правоохоронцями «Білих янголів» не заявляли про підтримку РФ та «визволителів», хтось просто мовчки брав у них гуманітарну допомогу.

Також він висловився щодо кадрів із Авдіївки, які активно публікують росіяни, де місцеві жителі зустрічають загарбників. Дяченко запевнив, що це не є масовим явищем.

Раніше у 3-й окремій штурмовій бригаді розповіли про перебіг боїв поблизу Авдіївки. Окупанти продовжують тиснути регулярними штурмами і не шкодують для обстрілів авіаційних бомб.

Exit mobile version