У ЗСУ повідомили про ситуацію на Куп’янському напрямі: ким окупанти посилюють резерви

Начальник пресслужби оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця» капітан Ілля Євлаш повідомив про ситуацію на Харківщині. За його словами, «друга армія світу» націлилася за захоплення Куп'янська, для чого стягує у регіон додаткові сили.

Куп'янськ

Фото – armyinform.com.ua

В ефірі національного телемарафону представник ОСУВ «Хортиця» повідомив, що на цій ділянці фронту ситуація залишається складною. «Визволителі» займаються зміцненням лінії кордону поблизу Куп’янська. У той же час, командування армії держави-терориста посилює резерви підрозділами Росгвардії, інформує «НБН».

За словами Євлаша, на цьому напрямку Сили оборони активно використовують FPV-дрони для завдання ударів по окупантам. За допомогою цих безпілотників захисники «демілітаризують» до 60% бойової техніки «другої армії світу» під час наступальних операцій ворога.

Раніше представник ОСУВ «Хортиця» оцінив можливість повторного наступу російських окупаційних сил на Харків. Євлаш повідомив, чи фіксують Сили оборони якісь потужні угруповання ЗС РФ на цьому напрямі.

Exit mobile version