Захисники «відмінусували» другий винищувач Су-34 за день: командувач Повітряних сил показав фото

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук повідомив, що Сили оборони за вівторок, 27 лютого, «демілітаризували» два надзвукові винищувачі-бомбардувальники військ країни-агресора.

Російський винищувач Су-34

Фото - ria.ru

Воєначальник у своєму Telegram-каналі повідомив, що ПС ЗСУ вдруге за день «обнулили» Су-34. Бойовий літак «другої армії світу» Сили оборони приземлили близько 14:00 на сході країни, інформує «НБН».

Фото – t.me/MykolaOleshchuk

За словами генерала, за таких втрат авіації загарбникам варто було б замислитися, принаймні на якийсь період припинити «м’ясні штурми» своїми винищувачами.

Зазначимо, що вранці воєначальник заявив про «демілітаризацію» Су-34. Цей бойовий літак російських окупаційних сил захисники також «відмінусували» на Східному напрямку.

Командувач Повітряними силами ЗСУ порадив пілотам армії Путіна перед кожним вильотом бачитися з рідними, оскільки будь-якої миті вони можуть вирушити на «концерт Кобзона».

Нагадаємо, речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат пояснив, чому літаки ЗС РФ часто «гублять» ракети та бомби на території країни-агресора чи в морі.

Exit mobile version