Бєлгородську область атакували дрони: пошкоджено ЗРПК, окупанти зазнали втрат

У четвер, 29 лютого, Бєлгородську область РФ атакували безпілотники. ЗМІ повідомляють, що внаслідок вибуху дронів «друга армія світу» зазнала втрат. Також було пошкоджено зенітний ракетно-гарматний комплекс путінських окупаційних сил.

Бєлгородська область РФ

Фото – kommersant.ru

Telegram-канал ASTRA російських незалежних журналістів, посилаючись на власні джерела, пише, що 29 лютого чотири БПЛА опівдні атакували Бєлгородську область, інформує «НБН».

Повідомляється, що дрони вдарили по території у Грайворонському районі поблизу села Головчине. Внаслідок вибуху безпілотників було пошкоджено зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1» військ країни-агресора. Також два загарбники стали «вантажем 300». З цивільного населення ніхто не постраждав.

Що цікаво, про атаку БПЛА на регіон повідомляли також у Міністерстві оборони Російської Федерації. Однак дані про обстріл у Шойгу відрізняються від інформації журналістів.

В оборонному відомстві країни-агресора заявляли, що Бєлгородську область близько 12:50 атакував один дрон, який нібито протиповітряна оборона збила. Крім того, ввечері в МО заявили про ще один знищений БПЛА над територією регіону.

Нагадаємо, 29 лютого ЗСУ «демілітаризували» загарбників у Оленівці на Донеччині. У Буданова прокоментували ракетний удар по ЗС РФ на тимчасово окупованій території.

Exit mobile version