Російським пілотам погрожують за відмову вилітати на фронт в Україну – ЗМІ

Російські ЗМІ повідомляють, що командування «другої армії світу» погрожує своїм пілотам, які не хочуть вилітати на бойові завдання в Україну. Після суттєвих втрат авіації останнім часом льотчики не палають бажанням працювати на фронті, побоюючись ударів з боку ЗСУ.

Винищувач Су-35 ЗС РФ

Фото – ria.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела у Повітряно-космічних силах РФ, пише, що льотчикам погрожують за відмову вилітати на завдання до так званої «зони СВО», інформує «НБН».

Повідомляється, що пілоти неохоче вилітають на фронт в Україну, оскільки ЗСУ активно знищують їхню авіацію. Льотчики мають запускати ФАБи, оскільки без них загарбникам складно проводити наступальні операції.

Командування ЗС РФ не хвилює, що ризики «демілітаризації» винищувачів зросли, і вимагають від пілотів ефективного виконання завдань, незважаючи на їхнє небажання вилітати на фронт. За словами одного з льотчиків «другої армії світу», керівництво погрожує їм за відмову працювати на полі бою.

Нагадаємо, в ISW прокоментували реакцію окупантів на активну «демілітаризацію» їхньої авіації в Україні. Американські аналітики пояснили, чому командування армії Путіна продовжить жертвувати бойовими літаками на фронті.

Exit mobile version