У Буданова уточнили втрати окупантів внаслідок потоплення корабля «Сергій Котов»

У вівторок, 5 березня, бійці Головного управління розвідки МО України поблизу Керчі відправили на дно патрульний корабель ЧФ РФ «Сергій Котов». У Буданова уточнили втрати «другої армії світу» внаслідок «демілітаризації» бойового судна.

Патрульний корабель "Сергій Котов" Чорноморського флоту РФ

Фото – facebook.com/mod.mil.rus

Пресслужба ГУР МОУ у середу, 6 березня, уточнила кількість втрат російських окупаційних сил внаслідок потоплення корабля Чорноморського флоту «Сергій Котов» у районі тимчасово захопленої Керчі, повідомляє «НБН».

У відомстві розповіли, що за попередніми даними на «концерт Кобзона» після удару морських дронів по бойовому судну вирушили 7 членів екіпажу, а також щонайменше 27 моряків стали «вантажем 300».

Раніше у Військово-морських силах України повідомили, що на борту «Сергія Котова» міг бути військовий гелікоптер путінських військ, ймовірно, корабельний протичовновий Ка-27.

Нагадаємо, речник ГУР МОУ Андрій Юсов розповів подробиці «демілітаризації» судна ЧФ РФ українською розвідкою. Також прессекретар розкрив, яку зброю російські загарбники планували розмістити на кораблі.

Exit mobile version