Павлюк спрогнозував перехоплення ініціативи на фронті на користь України: коли це станеться

Олександр Павлюк, який є командувачем Сухопутних військ Збройних сил України, зробив заяву про те, що в цьому році наша країна зможе стабілізувати лінію фронту і почне готуватися до контрударних дій для перехоплення ініціативи.

ЗСУ

Фото - zn.ua

Як інформує “НБН” із посиланням на “Суспільне“, генерал-лейтенант Павлюк заявив про це в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Так, згідно зі словами військового, зараз на полі бою спостерігається важка, але контрольована ситуація. Росія робить спробу окупувати якомога більше української території і хоче встигнути зробити це до президентських виборів у Росії, які заплановані на цей місяць. Саме тому РФ кидає на фронт людей, які були щойно мобілізовані, без проходження будь-якої підготовки. Їм проводять лише незначний інструктаж і кидають у бій. І все робиться тільки для того, щоб перехопити ініціативу. 

Дослівно із заяви Павлюка:

Нашим де завданням є стабілізація лінії фронту, максимально знищити ворога, що ми і робимо. Також нам потрібно по максимуму зробити перегрупування для виведення частин, які зараз мають потребу в доукомплектуванні та відновленні, на полігони, щоб створити ударне угруповання в поточному році і провести контрударні дії. Нам вдається це здійснити. Ситуація стабілізується.

Крім того, за словами Павлюка, нині залишилося кілька гарячих напрямків, де ворог максимально зосереджує власні сили. За його словами, це Авдіївка, напрямок Часового Яру, напрямок Терни в бік Лиману.

Наскільки відомо, тринадцятого лютого головнокомандувач ЗСУ Сирський заявив, що Україна перейшла від наступальних до оборонних дій.

Exit mobile version