Бої у Бєлгородській області: у Легіоні «Свобода Росії» та у Буданова зробили заяви

У вівторок, 12 березня, на тлі повідомлень про бої у Бєлгородській та Курській областях у Легіоні «Свобода Росії» заявили про перетин кордону та розповіли про мету рейду на територію РФ. У Буданова прокоментували дії російських добровольців.

Легіон "Свобода Росії"

Фото – t.me/legionoffreedom/964

Бійці «ЛСР» у своєму Telegram-каналі повідомили, що вони мають намір відбирати у путінського режиму російську землю сантиметр за сантиметром, щоб росіяни могли спокійно спати і говорити все, що вони думають, не боючись репресій з боку держави, інформує «НБН».

Російські добровольці заявили, що їхні співгромадяни голосуватимуть за кого хочуть, а не за кого повинні і житимуть вільно. Також Легіон «Свобода Росії» опублікував кадри перетину кордону.

«ЛСР», Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон розпочали активні бойові дії на території Бєлгородської та Курської областей. Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов прокоментував рейд добровольців у РФ.

Представник ГУР МОУ розповів «24 каналу», що бої на території держави-терориста, ймовірно, є спільною спецоперацією підрозділів «ЛСР», РДК та Сибірського батальйону.

Юсов додав, що російські добровольці діють самостійно на території країни-агресора, нагадавши, що вони знаходяться у себе вдома.

Нагадаємо, що минулого місяця бійці «ЛСР» обіцяли за кожен удар окупантів по Харкову атакувати Бєлгородську область.

Exit mobile version