У РФ поскаржилися на черговий удар БПЛА: у Нижньому Новгороді та Орлі атаковані нафтобази, у Бєлгородській області блекаут

У вівторок, 12 березня, у країні-агресорі поскаржилися на черговий удар безпілотників. Дрони атакували шість областей Російської Федерації. Внаслідок «відвідування» БПЛА спалахнули дві нафтобази, а частина населених пунктів Бєлгородської області залишилася без світла.

Атака дрона на НПЗ в Нижегородській області РФ

Фото - ria.ru

Мер міста Орел Юрій Парахін повідомив, що вночі на територію об’єкту паливно-енергетичного комплексу у населеному пункті впав дрон. Губернатор регіону Андрій Кличков підтвердив, що після удару безпілотника спалахнув резервуар із нафтопродуктами, інформує «НБН».

Фото – соцмережі

Вранці неспокійно було й у Нижегородській області – у місті Кстово БПЛА атакував НПЗ «Лукойл-Нижегороднефтеоргсинтез». Внаслідок прямого удару по установці перегонки нафти на об’єкті виникла пожежа. Роботу техустановки припинили.

Фото – t.me/ENews112

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков поскаржився на «атаку ЗСУ» за допомогою дронів, які скинули 4 вибухові пристрої. Внаслідок удару було пошкоджено лінію електропередачі, у семи населених пунктах регіону стався блекаут.

В оборонному відомстві РФ заявили, що за ніч протиповітряна оборона країни нібито перехопила та знищила 25 «безпілотників ЗСУ» над територіями шести областей.

Раніше ЗМІ повідомили про атаку дронів на арсенал із боєприпасами у Волгоградській області.

Exit mobile version