Рязань – ще далеко не наш рекорд: Данілов прокоментував удари по об’єктах на території РФ

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував удари по енергетичних об'єктах та об'єктах ВПК на території РФ. Також чиновник висловився про бої у Бєлгородській та Курській областях.

Олексій Данілов

Фото – pravda.com.ua

У коментарі «Радіо Свобода» секретар РНБО висловився про нещодавні обстріли об’єктів на території держави-терориста. Чиновник звернув увагу на те, що Україна вже дісталася Рязані, проте це далеко не її рекорд, зазначивши, що Сили оборони продовжать такі атаки, інформує «НБН».

Данілов підкреслив, що все, що стосується ВПК на території Російської Федерації, знищуватиметься і українське керівництво ні з ким не погоджуватиме удари по об’єктах, які живлять путінські війська.

Говорячи щодо повідомлень російських добровольців про бої в Курській та Бєлгородській областях, секретар РНБО заявив, що бійці «ЛСР», РДК та Сибірського батальйону «поїхали голосувати». Чиновник додав, що вони мають на це право, оскільки є громадянами РФ.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили, що Москва забирає системи ППО з фронту, щоб використовувати їх для захисту великих російських НПЗ.

Exit mobile version