У Бєлгороді повідомили про прильоти, росЗМІ скаржаться на прорив «української ДРГ» у регіон

Ранок четверга, 14 березня, видався неспокійним для Бєлгородської області. Губернатор поскаржився на прильоти, а росЗМІ заявили про спробу прориву «української ДРГ» у регіон.

Бєлгородська область РФ

Фото – kommersant.ru

Глава регіону В’ячеслав Гладков у своєму Telegram-каналі написав, що над обласним центром та Бєлгородським районом працювала ППО, яка нібито на підльоті до міста знищила 8 повітряних цілей, інформує «НБН».

За словами путінського чиновника, був приліт по легковому автомобілю, водій якого загинув. РосЗМІ пишуть, що удару нібито завдали касетним снарядом. Губернатор заявив про трьох постраждалих і додав, що в обласному центрі в результаті атаки отримали пошкодження два приватні будинки та заклад охорони здоров’я.

Фото — t.me/breakingmash/52378
Фото — t.me/breakingmash/52378

Також уранці російський Telegram-канал Mash поскаржився на спроби прориву «української ДРГ» на територію регіону. Повідомляється, що поблизу села Сподарюшино триває бій.

Нагадаємо, у середу, 13 березня, у Бєлгороді був приліт по управлінню ФСБ РФ, у Мережі з’явилися відповідні кадри. ЗМІ повідомили, хто вдарив безпілотником по будівлі силовиків.

Exit mobile version