Армія Путіна за день втратила у Бєлгородській області понад 30 окупантів – росЗМІ

У суботу, 16 березня, під час боїв з російськими добровольцями в Бєлгородській області «друга армія світу» втратила понад 30 загарбників. ЗМІ РФ повідомили подробиці про втрати путінських військ.

Втрати окупантів

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела у ФСБ та Генеральному штабі ЗС РФ, пише, що 16 березня під час рейду російських добровольців у Бєлгородську область армія Путіна втратила понад 30 «визволителів», інформує «НБН».

Повідомляється, що цього дня в регіоні 12 окупантів вирушили на «концерт Кобзона», понад 20 отримали поранення під час бойових зіткнень. Удари по обласному центру зробили «вантажем 200» 21 загарбника.

Джерело у ФСБ розповіло, що у Бєлгороді обстріляли низку важливих об’єктів, зокрема військову базу, «про яку знали одиниці». У спецслужбі вважають, що у місті на Україну активно працюють агенти, зокрема серед місцевого населення.

Нагадаємо, у Легіоні «Свобода Росії» назвали втрати живої сили та техніки військ країни-агресора майже за тиждень боїв у Курській та Бєлгородській областях.

Exit mobile version