Окупанти зробили перерву у масованих ракетних обстрілах України: Гуменюк назвала причину

Начальниця пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк пояснила, чому російські окупаційні сили взяли паузу у масованих ракетних атаках на нашу країну.

Запуск російської ракети

Фото – sputnik-abkhazia.ru

В ефірі національного телемарафону глава пресцентру повідомила, що Сили оборони ретельно відстежують активність авіації «другої армії світу», зокрема стратегічної, інформує «НБН».

За словами речниці оперативного командування «Південь», путінські війська зробили перерву в масованих ракетних обстрілах нашої країни і певним чином вона пов’язана з відсутністю у окупантів навідника, розвідувального центру – літака далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50.

Гуменюк нагадала, що нещодавно ЗСУ влаштували «літакопад» і кожна нова операція для російських пілотів пов’язана з великими ризиками. При цьому путінські загарбницькі сили не відмовилися від масованих ракетних атак на нашу країну, адже такі обстріли є їхньою основною перевагою.

Нагадаємо, західні ЗМІ повідомили, коли у української протиповітряної оборони через затримку військової допомоги Заходу можуть закінчитися ракети для захисту країни від атак окупантів.

Exit mobile version