Сто разів пояснювали – пропагандисти відповіли жителям Бєлгородської області, чому їх не може захистити ППО

Російські пропагандисти незадоволені тим, що жителі Бєлгородської області країни-агресора порушують питання, чому хвалена протиповітряна оборона РФ не захищає їхній регіон від ударів.

Удари по РФ

Фото – ria.ru

Рупори путінського режиму Михайло Тимошенко та Віктор Баранець в ефірі «Радіо Комсомольська правда» відповіли на запитання жителяя Бєлгородської області. Росіянин поцікавився, чому авіаносці США захищені надійніше за його регіон, інформує «НБН».

Пропагандисти роздратовано повідомили, що вони «сто разів пояснювали та пояснюють сто перший» стосовно протиповітряної оборони у Бєлгородській області. За їхніми словами, через величезні розміри країни неможливо створити єдиний простір для стовідсоткового перехоплення повітряних цілей.

Експерти зневажливо повідомили, що установки ППО – «не броня», і вони повинні прикривати, а не захищати. Тимошенко підкреслив, що протиповітряна оборона має «осередковий», «об’єктовий» характер, натякаючи на те, що по російському прикордонню прильоти продовжуватимуться.

Як повідомлялося, російські добровольці назвали втрати живої сили та техніки «другої армії світу» за тиждень їхнього рейду в РФ.

Exit mobile version