Нічний удар дронів по російському Енгельсу: ЗМІ заявили, що за атакою стоїть ГУР

У ніч на середу, 20 березня, жителі Енгельса Саратовської області прокинулися від звуків «хлопків» – по місту вдарили безпілотники. ЗМІ повідомляють, що за дроновою атакою стоїть Головне управління розвідки Міноборони України.

Енгельс

Фото – wikipedia.org

Вранці губернатор Саратовської області Роман Бусаргін повідомив, що система протиповітряної оборони над Енгельсом ліквідувала безпілотники. За словами глави регіону, нібито обійшлося без руйнувань та постраждалих, інформує «НБН».

Російський Telegram-канал SHOT написав про потужні вибухи, від яких тремтіли вікна у будинках містян. Пізніше у Міністерстві оборони країни-агресора заявили про ліквідацію 4 дронів над територією області.

У той же час жителі Енгельса в соцмережах пишуть, що в районі аеродрому, де базуються стратегічні бомбардувальники Ту-95МС і Ту-160 ЗС РФ, було чутно вибухи, виникла пожежа. На місце інциденту прибули рятувальники.

Видання «РБК-Україна», посилаючись на власні джерела у спецслужбах, заявило, що за атакою БПЛА на Енгельс стоїть ГУР МОУ. За словами співрозмовників журналістів, цей удар безпілотників – планова робота. Результати обстрілу уточнюються.

Раніше російські ЗМІ повідомили про дронову атаку на Крим. Внаслідок удару БПЛА по півострову ЗС РФ зазнали втрат у живій силі та техніці.

Exit mobile version