У Буданова оцінили загрозу наступу окупантів на Сумську та Чернігівську області

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував повідомлення про новий наступ ЗС РФ на Сумщину та Чернігівщину, відповівши, чи змінилася чисельність угруповання ворога поблизу північного кордону.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

Представник військової розвідки України заявив, що росіяни навмисно розповсюджують чутки про повторний наступ «другої армії миру» на Сумську та Чернігівську області, інформує «НБН» із посиланням на видання LIGA.net.

Речник ГУР МОУ нагадав, що раніше ворог неодноразово проводив інформаційні операції про наступ на нашу країну з Республіки Білорусь. Наразі РФ лякає українців повідомленнями про повторний наступ із півночі.

Юсов зазначив, що загроза зберігається постійно, тому Сили оборони відстежують формування та передислокацію угруповань путінських військ на території держави-терориста. Крім цього, ведеться робота щодо зміцнення кордону, тож несподіванок для захисників не буде.

Прессекретар додав, що чисельність військ РФ на кордоні із Сумщиною та Чернігівщиною не змінилася – там, як і раніше, зосереджено 19 000 окупантів.

Раніше голова Сумської ОВА висловився про ризики прориву кордону загарбниками в регіоні.

Exit mobile version