Загарбникам заборонили спілкуватися з українцями в окупації: у ЦНС розкрили причину

У Центрі національного спротиву повідомили, що російським «визволителям» заборонили спілкуватися з жителями тимчасово захоплених територій України. Окупанти намагаються запобігти передачі інформації ЗСУ.

Російські окупанти

Фото – delfi.lt

У тимчасово захоплених регіонах України особовий склад «другої армії світу» отримав інструкцію не розмовляти зайвий раз з місцевими жителями, якщо цього не вимагають посадові обов’язки, інформує «НБН» із посиланням на ЦНС.

Підставою для заборони російським «визволителям» спілкуватися з українцями в окупації стала велика кількість інформації, яку населення ТОТ збирає та передає Силам оборони. Також причиною відповідного наказу бійцям ЗС РФ є недовіра ворога до місцевих жителів.

У Центрі національного спротиву наголосили, що це є свідченням відсутності контролю росіян над тимчасово захопленими регіонами в Україні.

Нагадаємо, у вівторок, 19 березня, російські ЗМІ повідомили про атаку безпілотників на Крим. Внаслідок удару БПЛА по півострову путінські війська зазнали втрат у живій силі та техніці.

Exit mobile version