У Легіоні «Свобода Росії» заявили, що рейд добровольців у РФ зірвав плани окупантів щодо наступу

Боєць Легіону «Свобода Росії» Олексій Барановський заявив, що рейд добровольців у Бєлгородську та Курську області країни-агресора зірвали плани кремлівського диктатора Володимира Путіна щодо наступу.

Легіон "Свобода Росії"

Фото – t.me/legionoffreedom/964

У ході пресконференції «ЛСР», РДК та Сибірського батальйону у четвер, 21 березня, боєць Легіону «Свобода Росії» нагадав, що Кремль традиційно намагається приурочити свої наступи та інші «перемоги» до якихось дат, наприклад, до річниці повномасштабної. війни, 9 травня чи дня народження Володимира Путіна, інформує «НБН».

За словами Барановського, окупанти мали намір провести суттєву атаку, присвятивши її псевдовиборам та «переобранню» російського диктатора на пост глави держави. Проте прорив кордону країни-агресора добровольцями зірвав плани загарбників.

Рейд «ЛСР», РДК та Сибірського батальйону у Бєлгородську та Курську області змусили росіян перекинути значні сили з Харківського та Куп’янського напрямів для утримання своїх прикордонних регіонів.

Нагадаємо, у Легіоні «Свобода Росії» назвали втрати живої сили та техніки путінських окупаційних сил за тиждень бойових дій у прикордонні РФ.

Exit mobile version