Речник ВМС припустив, що Сили оборони могли уразити ще один корабель окрім ВДК «Ямал» та «Азов»

Представник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук не виключає, що 23 березня в Криму ЗСУ уразили ще одне судно «другої армії світу», окрім двох великих десантних кораблів «Азов» та «Ямал».

Корабель "Іван Хурс" ВМС РФ

Фото – ria.ru

В ефірі «Крим.Реалії» представник ВМС України припустив, що під час ракетної атаки Сил оборони на тимчасово захоплений Кримський півострів у суботу, 23 березня, міг опинитися під ударом середній розвідувальний корабель путінських окупаційних сил «Іван Хурс», інформує «НБН».

За словами прессекретаря, раніше він підтвердив ураження захисниками великих десантних кораблів «Ямал» та «Азов» у Севастополі. При цьому потрібен деякий час, щоб уточнити інформацію стосовно ураження судна «Іван Хурс», оскільки є підозра, що воно також було пошкоджено.

Речник Військово-морських сил ЗСУ додав, що один із великих десантних кораблів, які потрапили під удар у Севастополі, росіяни одразу відправлять на ремонт.

Нагадаємо, що пресслужба ГУР МОУ розкрила деталі ракетного удару по ВДК «Ямал» Чорноморського флоту країни-агресора у тимчасово захопленому Криму.

Exit mobile version