Атака ракетами «Циркон» на Київ: у Силах оборони Півдня розповіли про швидкість російської зброї

У понеділок вранці, 25 березня, російські окупаційні сили вдарили по Києву гіперзвуковими протикорабельними ракетами «Циркон». У Силах оборони Півдня України розповіли про швидкість цієї зброї.

Запуск російської ракети "Циркон"

Фото – ria.ru

У пресслужбі Сил оборони Півдня України розповіли про швидкість гіперзвукових протикорабельних ракет «Циркон», які «друга армія світу» вчора запустила по столиці нашої країни з території тимчасово захопленого Кримського півострова, інформує «НБН».

В оперативному командуванні «Південь» повідомили, що середня швидкість польоту цієї зброї військ Російської Федерації становить 9000 кілометрів на годину, проте часто вона рухається швидше.

У Силах оборони уточнили, що до Херсона, Миколаєва та Одеси гіперзвукові протикорабельні ракети «Циркон» долітають за час близько хвилини, до Дніпра та Запоріжжя – до 2,5 хвилини, до Кропивницького – до 3 хвилин.

Нагадаємо, що вчора, 25 березня, російські окупаційні війська атакували ракетами не лише столицю, а й ударили по Одесі балістикою. Голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив про наслідки обстрілу міста.

Exit mobile version