Начальник ОВА прокоментував повідомлення росЗМІ про плани Путіна щодо захоплення Харкова

Російське видання Meduza опублікувало матеріал, в якому йдеться про плани Кремля щодо захоплення Харкова та завершення війни. Начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов прокоментував відповідне повідомлення.

Олег Синєгубов

Фото – pravda.com.ua

У статті видання Meduza сказано, що у ЗС РФ немає сил для глибших проривів по українській території, тому Москва хоче захопити Харків і після цього завершити війну, інформує «НБН».

Начальник ОВА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі прокоментував заяви росЗМІ. Чиновник нагадав, що за 761 день армія Путіна в бою не захопила жодного великого міста нашої країни, зокрема Харків.

За словами голови адміністрації, українці третій рік чують, що кремлівський диктатор хоче окупувати обласний центр. Проте загарбницькі війська не змогли перемогти харків’ян ні у 2022, ні у 2023 роках, як і утримати позиції в населених пунктах регіону.

Синєгубов додав, що «друга армія світу» вдається до середньовічної тактики, обстрілюючи те, що не може захопити у бою. Тому шалені фантазії росіян супроводжуються щоденними атаками на мирне населення.

Начальник ОВА підкреслив, що Україна має справедливу відповідь на подібні заяви, яку захисники щодня показують на фронті.

Нагадаємо, у Буданова відповіли на звинувачення РФ на адресу України щодо нібито її причетності до теракту у Підмосков’ї 22 березня.

Exit mobile version