Радить не прислухатися до «рекомендацій» Вашингтона: Ходжес вказав на нюанс з атаками на російські НПЗ

Екскомандувач американських військ в Європі генерал-лейтенант у відставці, старший радник НАТО з логістики Бен Ходжес висловився щодо ударів по НПЗ у Росії, вказавши на важливий нюанс.

Бен Ходжес

Фото – АР

В інтерв’ю «ВВС Україна» колишній командувач армії США в Європі заявив, що російські НПЗ – законна ціль для атак ЗСУ. Ходжес сподівається, що повідомлення ЗМІ про заклик Вашингтона до України припинити обстріли цих підприємств є неправдивими, інформує «НБН».

За словами радника НАТО, у такі «рекомендації» США для Києва можна повірити, зазначивши, що це жахливі «поради» й українська сторона має їх ігнорувати.

Генерал звернув увагу на те, що відповідні матеріали журналістів з’явилися після того, як ЗС РФ почали завдавати масштабних ударів по цивільним об’єктам в Україні. Ходжес вважає, що це погіршує ситуацію.

Він додав, що в Адміністрації Байдена досі не визначилися, «якою має бути розв’язка», Вашингтон не говорить, що хоче перемоги українців і не зосереджується на досягненні цієї мети.

Нагадаємо, раніше в ОПУ прокоментували заяви західних ЗМІ про заклики керівництва США до України припинити атаки на НПЗ у РФ.

Exit mobile version