РФ накопичила в Криму ракети «Циркон»: в ОК «Південь» попередили про проведення окупантами точкового терору

Війська Російської Федерації накопичили на території тимчасово захопленого Криму ракети «Циркон». Речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк вказала на загрозу нових атак окупантів.

Наталія Гуменюк

Фото – rbc.ua

У вівторок, 26 березня, начальниця пресцентру Сил оборони Півдня України в ефірі національного телемарафону повідомила, що армія Путіна на території Кримського півострова накопичила кілька десятків ракет подібних до гіперзвукових протикорабельних «Цирконів», інформує «НБН».

За словами Гуменюк, «друга армія світу» продовжить атаки на нашу країну і з огляду на наявність запасів такої ракетної зброї повітряна тривога при загрозі застосування балістики оголошуватиметься з півдня до північних регіонів.

Речниця оперативного командування «Південь» додала, що час від часу російські окупаційні сили можуть продовжувати проведення точкового терору, зокрема з акцентом на Київ.

Раніше глава пресцентру розповіла про тактику подвійного удару, яку російські загарбники застосували 25 березня під час ракетної атаки на Одесу.

Exit mobile version