Падіння Су-27 у Криму: експерт назвав ймовірну причину втрати винищувача окупантами

У четвер, 28 березня, у Мережі повідомили про падіння російського винищувача Су-27 у Криму, «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв підтвердив відповідну інформацію. Авіаційний експерт припустив, що сталося із літаком ЗС РФ.

Винищувач Су-27 ЗС РФ

Фото – ria.ru

Авіаційний експерт, заступник директора компанії з виробництва засобів РЕБ Анатолій Храпчинський прокоментував інцидент із падінням російського винищувача Су-27 у тимчасово захопленому Криму, повідомляє «НБН» із посиланням на «24 канал».

На думку Храпчинського, «друга армія світу» втратила одну одиницю авіації через «дружній вогонь». Експерт припускає, що в районі тимчасово окупованого Севастополя російський літак «відмінусувала» протиповітряна оборона путінських військ.

Він пояснив, що система ППО може працювати автоматично, знищуючи навіть свою авіацію. Зважаючи на те, що Сили оборони запускають по об’єктах РФ у Чорному морі та Криму ракети і безпілотники, росіяни в активному режимі працюють над цими територіями.

Храпчинський додав, що «демілітаризація» Су-27 загарбників могла статися через неспрацювання системи «свій-чужий» або через затримку відповіді пілота.

Нагадаємо, у Мережі показали кадри падіння російського винищувача у районі Севастополя.

Exit mobile version