Окупанти заявили про «теракт» у Старобільську: у Мережі обговорюють підрив автомобіля колаборанта

У тимчасово захопленому Старобільську Луганської області в понеділок, 1 квітня, підірвали автомобіль, який, ймовірно, належить колаборанту. Російські окупанти скаржаться на «теракт» у місті.

Старобільськ Луганської області

Фото – facebook.com/groups/telegazeta

Близько 13:30 російські пабліки заявили про «теракт» у тимчасово окупованому Старобільську. Telegram-канал «Оперативний Інформ» повідомив, що у місті спрацював вибуховий пристрій, закладений в автомобіль одного із представників місцевої «влади», та показав кадри з місця інциденту, пише «НБН».

Згодом з’явилася інформація про те, що внаслідок підриву машини міг бути ліквідований колаборант Валерій Чайка. На початку повномасштабної війни зрадник України перейшов на бік російських загарбників та отримав посаду «радника голови адміністрації Старобільського району» так званої «ЛНР».

Повідомляється, що посібник окупантів брав активну участь у створенні нових «органів влади», організації «митного посту» та «Міністерства внутрішніх справ ЛНР» у Старобільську.

Нагадаємо, на початку березня у тимчасово захопленому Бердянську підірвали автомобіль організаторки «президентських виборів». Колаборант розповів подробиці ліквідації зрадниці України.

Exit mobile version