У Буданова назвали кількість ракет в арсеналі РФ, пояснивши, коли ворог робить паузу у масованих ударах

Заступник начальника Головного управління розвідки МО України Вадим Скібіцький повідомив кількість ракетного озброєння «другої армії світу» та пояснив, коли російські загарбники роблять перерву у завданні масштабних ударів.

Вадим Скібіцький

Фото – kyivpost.com

Генерал повідомив, що за оцінкою української військової розвідки у країни-агресора залишається близько 950 високоточних ракет із дальністю понад 350 км.

Про це повідомляє «НБН» із посиланням на видання «РБК-Україна».

За словами заступника Буданова, російські загарбники намагаються тримати запас ракет на рівні щонайменше 900 одиниць. Коли ворогові вдається накопичити більше такої зброї – починаються масовані обстріли України. Коли кількість ракет підходить до 900 одиниць – ЗС РФ беруть паузу у масштабних атаках.

Представник ГУР МОУ додав, що у квітні росіяни мають намір виготовити близько 40 крилатих ракет Х-101. Путінські окупаційні сили здійснять ще дві-три масштабні атаки на нашу країну і зроблять перерву для накопичення такої зброї і дронів-камікадзе «Шахед». При цьому локальне завдання ударів ЗС РФ продовжиться.

Раніше в ОК «Південь» пояснили, чому путінські війська рідше використовують крилаті ракети «Калібр» для обстрілів України.

Exit mobile version