Вперше з початку війни БПЛА вдарили по Татарстану: ГУР атакувало завод, де збирають «Шахеди»

Вперше з початку повномасштабної війни Республіка Татарстан країни-агресора опинилася під ударом БПЛА. У вівторок, 2 квітня, дрони атакували підприємства у Нижньокамську та Єлабузі. ЗМІ заявили, що ГУР МОУ обстріляло завод, де збирають «Шахеди».

Удар БПЛАпо заводу в Єлабузі РФ

Фото - t.me/smotri_media

Російський Telegram-канал Mash заявив, що безпілотники вдарили по заводах у Єлабузі та Нижньокамську. Також вранці місцеві жителі чули «хлопки» на території особливої економічної зони «Алабуга», де розташовані НПЗ та завод із виробництва «Шахедів», інформує «НБН».

Повідомляється, що внаслідок обстрілу в Єлабузі постраждав завод та будівля гуртожитку, за попередньою інформацією є постраждалі. У Мережі показали кадри удару та його наслідки.

Видання «РБК-Україна», посилаючись на джерело у спецслужбах, заявило, що Головне управління розвідки атакувало підприємство у Татарстані, де росіяни збирають дрони-камікадзе «Шахед». Завод розташований у більше ніж 1000 км від нашої країни.

За словами співрозмовника журналістів, внаслідок удару ГУР МОУ на підприємстві є значні руйнування виробничих потужностей.

Раніше російські ЗМІ повідомили про ракетну атаку на ДРЕС у Новочеркаську Ростовської області.

Exit mobile version