У Шойгу заявили, що теракт у Підмосков’ї став для росіян мотивацією воювати проти України

У Міністерстві оборони Російської Федерації стверджують, що після теракту в Підмосков'ї зросла кількість громадян, які хочуть вступити до лав ЗС РФ та воювати проти України.

Міноборони РФ

Фото – rbc.ru

У пресслужбі оборонного відомства країни-агресора заявили, що напад на людей у концертній залі «Крокус Сіті Хола» нібито став для громадян РФ мотивацією підписувати контракт із МО та воювати проти України, інформує «НБН».

У Шойгу стверджують, що в столиці та інших містах держави-терориста за останні півтора тижні у пунктах відбору на контрактну службу у ЗС РФ зросла кількість охочих вступити до лав окупаційної армії. За останні десять днів таких росіян нібито нарахували близько 16 000.

У Міноборони кажуть, що мотивацією для громадян поповнити путінські загарбницькі війська стало бажання помститися за загиблих під час теракту у Підмосков’ї 22 березня.

Нагадаємо, що Кремль звинувачує Україну в причетності до нападу на людей у «Крокус Сіті Холі». Радник глави ОПУ Михайло Подоляк різко відреагував на заяви російської влади.

Exit mobile version