Вночі в Єйську пролунало понад 10 вибухів, було неспокійно в районі аеродрому

У ніч на п'ятницю, 5 квітня, в Єйську Краснодарського краю країни-агресора пролунали вибухи, які місцевим жителям пояснили «роботою протиповітряної оборони». Пізніше влада похвалилася «запобіганням спроби терористичної атаки».

Єйськ Краснодарський край РФ

Фото – kuban24.tv

Російський Telegram-канал SHOT вночі повідомив, що жителі Єйська чули понад 10 «хлопків», зазначивши, що у місті, за попередньою інформацією, працює протиповітряна оборона, інформує «НБН».

За словами місцевих жителів, у Єйську стало гучно після 03:00, окрім вибухів вони чули звуки автоматних черг у районі військового містечка та аеродрому. Також у Мережі повідомляли про яскраві спалахи в небі.

Пізніше голова Єйського району Роман Бублик заявив, що в регіоні ЗС РФ нібито спрацювали оперативно та злагоджено, запобігши «терористичній атаці». За словами путінського чиновника, на території району руйнувань немає.

Зазначимо, що вночі було неспокійно й у Морозовську Ростовської області. Як повідомили у Мережі, місцевий військовий аеродром зазнав атаки безпілотників, жителі міста скаржилися на гучні «хлопки».

Exit mobile version