ЗМІ підрахували, скільки авіабомб «загубили» літаки РФ у Бєлгородській області за останні тижні

Російські ЗМІ підрахували кількість інцидентів із «втратою» авіаційних бомб літаками ЗС РФ у Бєлгородській області, повідомивши про нові випадки скидання ФАБ у регіоні.

ФАБ-250

Фото – t.me/s/aviahub34

Telegram-канал ASTRA російських незалежних журналістів повідомив, що за останні три тижні у Бєлгородській області зафіксовано 21 випадок «втрати» КАБів літаками «другої армії світу». За цей період окупанти скинули на регіон 18 авіаційних бомб, інформує «НБН».

За даними журналістів, 1 квітня у Ракитянському районі прикордонної області країни-агресора виявили ФАБ-500. Інцидент обійшовся без постраждалих, влада не евакуювала населення. Наступного дня дві такі бомби знайшли у селі Глотово.

3 квітня поблизу села Кропивне виявили ФАБ-250, таку ж бомбу 4 квітня знайшли в районі села Козичево. Ці випадки також обійшлися без постраждалих, авіаційні припаси були знищені.

Водночас, російське керівництво ретельно приховує відповідні інциденти. Однак якщо владі РФ це не вдається, то скидання авіаційних бомб на Бєлгородську область вона називає «нештатним сходженням боєприпасів».

Нагадаємо, 7 квітня глава регіону поскаржився на вибухи та пожежі у Бєлгородській області після чергової дронової атаки.

Exit mobile version