РосЗМІ заявили про удар БПЛА по будівлі «Газпрому» у Бєлгороді

Російські ЗМІ заявили, що у Бєлгороді країни-агресора було завдано дронового удару по будівлі енергетичної компанії «Газпром». Губернатор регіону В'ячеслав Гладков повідомив про постраждалих.

Атака БПЛА на Бєлгород 12 квітня

Фото – t.me/belgorod_informant

У п’ятницю вранці, 12 квітня, Бєлгород зазнав атаки безпілотників – місцеві пабліки повідомляють, що удару було завдано по будівлі компанії «Газпром». Telegram-канал «Белгород №1» опублікував кадри наслідків, інформує «НБН».

Фото — t.me/belgorod01
Фото — t.me/belgorod01

Глава регіону В’ячеслав Гладков розповів, що обласний центр атакували БПЛА літакового типу, дрон влучив у адміністративну будівлю ресурсозабезпечувального підприємства, не ставши уточнювати, про яку компанію йде мова. За словами губернатора, внаслідок обстрілу було пошкоджено фасад будівлі, двоє чоловіків отримали осколкові поранення.

Пізніше путінський чиновник поскаржився, що за ранок регіон зазнав шести дронових атак, протиповітряна оборона країни-агресора нібито збила 4 безпілотники, ще один БПЛА їй вдалося посадити за допомогою засобів РЕБ.

Нагадаємо, в ніч на 9 квітня дрони атакували авіаційний завод у місті Борисоглєбськ Воронезької області. У ГУР МОУ повідомили про наслідки удару по підприємству.

Exit mobile version