В «Атеш» показали, як окупанти в Криму намагаються вберегти свою техніку та системи ППО від ударів ЗСУ

Військовий рух українців та кримських татар «Атеш» розповів, як російські окупанти на тимчасово захопленому півострові намагаються врятувати свою техніку та комплекси протиповітряної оборони від ракетних ударів ЗСУ.

Крим

Фото – crimea.ria.ru

В «Атеш», посилаючись на отриману інформацію від своїх агентів, повідомили, що в районі Джанкоя російські «визволителі» розмістили свої танки, установки протиповітряної оборони та іншу бойову техніку на території одного із сільськогосподарських підприємств, пише «НБН».

Партизани показали відповідні фотографії та пояснили, що в Криму російські загарбники прикривають свою техніку цивільними об’єктами, щоб уберегти її від ракетних обстрілів з боку Сил оборони України, навмисне підставляючи мирне населення під удар.

Фото – t.me/s/atesh_ua
Фото – t.me/s/atesh_ua

Врятувати свою військову техніку від атак Збройних сил України бійці «другої армії світу» намагаються і на фронті за рахунок кустарної «модернізації». Офіцер розповів, яке «ноу-хау» росіяни вигадали для «захисту» танків від обстрілів захисників FPV-дронами у Донецькій області.

Exit mobile version