В ОВА показали кадри наслідків авіаудару по Сумах 12 квітня

У п'ятницю, 12 квітня, російські окупанти завдали авіаційного удару по Сумах. В обласній військовій адміністрації показали фотографії наслідків та повідомили про постраждалих.

Авіаудар по Сумах 12 квітня

Фото – t.me/Sumy_news_ODA

У пресслужбі Сумської ОВА повідомили, що війська Російської Федерації близько 15:00 завдали авіаційного удару по цивільній інфраструктурі та житловому сектору обласного центру, опублікувавши фотографії наслідків обстрілу.

У відомстві зазначили, що, за попередньою інформацією, внаслідок атаки російських окупантів постраждало троє людей, інформує «НБН».

Фото – t.me/Sumy_news_ODA
Фото – t.me/Sumy_news_ODA

Крім цього, удар КАБу зруйнував покрівлю нежитлового приміщення, яка зайнялася. Співробітники ДСНС ліквідували пожежу. Також отримали пошкодження два адміністративних нежитлових приміщення та 73 вікна у трьох житлових будинках.

Раніше російські окупаційні сили завдали авіаційного удару по Сумах у четвер, 11 квітня. Армія Путіна вдарила КАБами по тепловій електростанції в обласному центрі, за попередньою інформацією обійшлося без постраждалих.

Цього ж дня ЗС РФ обстріляли Миколаїв балістикою. У Силах оборони півдня показали кадри наслідків ворожої атаки на місто.

Exit mobile version