РосЗМІ повідомили втрати окупантів внаслідок атаки ЗСУ на завод у Луганську 13 квітня

У суботу, 13 квітня, авіація Збройних сил України завдала удару по ворожому об'єкту на території тимчасово захопленого Луганська. Російські ЗМІ повідомили про втрати армії Путіна внаслідок атаки.

Втрати окупантів

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» заявив, що 13 квітня літаки Сил оборони завдали удару поблизу Луганського машинобудівного заводу. Раніше на атаку захисників поскаржився так званий «глава ЛНР» Леонід Пасічник, інформує «НБН».

Повідомляється, що в результаті атаки Сил оборони було ліквідовано щонайменше 20 «визволителів». Частина загарбників прибула на фронт в Україну лише кілька днів тому. Про втрати техніки армії Путіна поки що нічого не відомо.

Telegram-канал вважає, що удару по військовому об’єкту «другої армії світу» було завдано через чиєсь наведення.

Нагадаємо, 13 квітня у Луганську пролунала серія вибухів, над містом з’явилися клуби густого диму. Пропагандистські видання заявили, що українські війська вдарили по заводу, де базувалися загарбники та їхня бронетехніка, мінімум двома ракетами Storm Shadow.

Пізніше командувач Повітряних сил України Микола Олещук підтвердив атаку захисників на військовий об’єкт ЗС РФ в Луганську, подякувавши льотчикам за успішну роботу.

Exit mobile version