У Буданова заявили про знищення гелікоптера Мі-8 на аеродромі в Самарі

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що у середу, 17 квітня, у Самарі на аеродромі «Кряж» було знищено гелікоптер Мі-8 «другої армії світу», показавши відповідні кадри.

Російський гелікоптер Мі-8

Фото – ria.ru

У пресслужбі ГУР МОУ заявили, що сьогодні на аеродромі «Кряж» у Самарі відбулася «демілітаризація» багатоцільового гелікоптера Мі-8 військ країни-агресора, інформує «НБН».

У Буданова уточнили, що це повітряне судно російські окупаційні сили використовували у війні проти нашої країни для транспортування особового складу ЗС РФ та зброї. Деталі ураження одиниці авіації армії Путіна не розкриваються.

ГУР опублікувало кадри знищення гелікоптера, зазначивши, що вартість такої техніки може становити від 10 до 15 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що вночі 17 квітня також опинився під ударом військовий аеродром «другої армії світу» у Криму. На авіаційній базі путінських загарбницьких сил у Джанкої пролунали вибухи, після чого спалахнула пожежа. Російські ЗМІ заявили, що окупанти внаслідок ракетного обстрілу втратили гелікоптери та установку ППО.

Exit mobile version