Зеленський показав кадри наслідків ракетного удару окупантів по Чернігову

Глава держави Володимир Зеленський показав кадри наслідків ракетного обстрілу Чернігова російськими окупантами у середу, 17 квітня. Також президент назвав кількість загиблих та постраждалих внаслідок удару.

Ракетний удар по Чернігову 17 квітня

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

Український лідер у своєму Telegram-каналі повідомив, що у Чернігові продовжується рятувальна операція після ракетного удару військ Російської Федерації, під завалами залишаються люди, інформує «НБН».

За словами глави держави, наразі відомо про 10 загиблих та 20 постраждалих внаслідок ракетної атаки російських загарбників на обласний центр. Президент зазначив, що, на жаль, кількість жертв може зрости.

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official
Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

Зеленський заявив, що цієї трагедії у Чернігові не було, якби наша країна отримала достатню кількість комплексів протиповітряної оборони від партнерів, а також була б достатньою рішучість міжнародної спільноти у протистоянні терору країни-агресора.

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official
Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

Зазначимо, що вранці путінські окупаційні сили завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. Влада повідомила, які об’єкти в місті атакували загарбники.

Exit mobile version