У Буданова прокоментували чергову спробу РФ вчинити замах на Зеленського

Українські правоохоронці спільно з польськими органами правопорядку затримали агента РФ у Польщі, якого підозрюють у підготовці замаху на президента Володимира Зеленського. У Буданова прокоментували чергову провальну операцію ворога.

Андрій Юсов

Фото – rbc.ua

Речник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону прокоментував затримання громадянина Польщі, який готував замах на Зеленського на користь спецслужб РФ, інформує «НБН».

За його словами, цей інцидент говорить про те, що наш ворог використовує методи, які знаходяться за межами ведення війни у традиційному розумінні. Представник ГУР МОУ нагадав, що окупанти продовжують намагатися організувати замахи на представників політичної та військової влади України, зокрема на президента та головного розвідника країни Кирила Буданова.

Юсов зазначив, що військово-політичне керівництво нашої країни – серйозна загроза для РФ. Речник ГУР додав, що росіяни – підступні терористи, а не цивілізований супротивник, що має розуміти весь світ.

Раніше представник ГУР розповів, скільки разів РФ намагалася ліквідувати головного розвідника України Кирила Буданова з початку війни.

Exit mobile version