Удар ЗСУ по штабу у Луганську ліквідував комбрига ЗС РФ

Сили оборони України 13 квітня атакували штаб «другої армії світу» у тимчасово захопленому Луганську. ЗСУ ракетним ударом ліквідували командира бригади російських окупаційних сил.

Ліквідований комбриг ЗС РФ Павло Кропотов

Фото – ura.news

Російське пропагандистське видання у четвер, 18 квітня, повідомило, що в Єкатеринбурзі попрощалися з бригадним командиром путінських військ Павлом Кропотовим. Як пише ЗМІ, офіцер загинув внаслідок обстрілу Луганська британськими ракетами, інформує «НБН».

Фото — t.me/a_shtirlitz

Псевдожурналісти зазначили, що командир 59-ї гвардійської бригади «другої армії світу» неодноразово потрапляв під обстріл на фронті в Україні та отримував поранення. Також «герой», окрім участі у так званій «спецоперації», у 2015-2016 роках воював у Сирії.

Полковник ЗСУ, журналіст Анатолій «Штірліц» Штефан у своєму Telegram-каналі підтвердив, що Сили оборони України відправили Кропотова на «концерт Кобзона» 13 квітня, під час ракетної атаки на штаб російських військ у Луганську.

Раніше британський телеканал розповів, як обстріл командної бази сухопутних військ загарбників у Луганську вплине на путінську окупаційну армію.

Exit mobile version