Буданов оцінив підготовку піхоти РФ і вказав на проблеми в армії окупантів

Начальник Головного управління розвідки МО України Кирило Буданов розповів, що оснащення піхоти «другої армії світу» стало кращим, проте якість російської техніки впала.

Кирило Буданов

Фото – pravda.com.ua

В інтерв’ю ВВС генерал-лейтенант зазначив, що в будь-якій країні світу війна завжди давала «шалений» технологічний, індустріальний та інший розвиток, незважаючи на витрати та руйнування. Так відбувається і з Україною, і з державою-терористом.

За словами воєначальника, на початку повномасштабного вторгнення РФ ніхто не міг подумати, що на фронті працюватимуть десятки тисяч БПЛА, інформує «НБН».

Головний розвідник України зазначив, що за період повномасштабної війни оснащення піхоти армії Путіна стало кращим, проте погіршилася якість техніки ворога. У російських загарбників мало нової техніки, тому вони беруть її зі складів довготривалого зберігання, реставрують, ремонтують та використовують на полі бою.

Начальник ГУР МОУ додав, що у 2022 році у бойових діях з боку РФ брали участь контрактники з досвідом, справжні професіонали, проте зараз окупантам доводиться воювати мобілізованими.

Раніше генерал спрогнозував терміни масштабного наступу путінських військ, вказавши на його ключову мету.

Exit mobile version