Андрющенко заявив про приліт по казармах в Маріуполі, повідомивши про втрати окупантів

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що у понеділок ввечері, 22 квітня, у місті спалахнула пожежа. Чиновник заявив про приліт по казармах загарбників, проте росіяни пояснили інцидент «горінням очерету».

Російські окупанти в Маріуполі

Фото – iz.ru

Радник маріупольського мера у своєму Telegram-каналі написав, що у тимчасово захопленому місті на лівобережжі під дощем та градом спалахнула пожежа. Росіяни одразу знайшли пояснення «бавовні», заявивши, що жителі нібито чули грім, інформує «НБН».

Фото — t.me/andriyshTime

За словами чиновника, у Маріуполі були прильоти по місцях, де розташовані казарми «визволителів» та їхня техніка. У той же час росіяни вигадали нову абсурдну версію того, що відбувається, заявивши, що в Іллічівському районі міста «горить очерет».

Фото — t.me/andriyshTime

Вранці 23 квітня Андрющенко, посилаючись на інформацію маріупольського спротиву, повідомив, що з місця прильоту у Лівобережному районі після пожежі «демілітаризованих» окупантів вивозили трьома вантажівками «Урал» у напрямку Новоазовська.

Радник міського голови припустив, що «визволителям» не стали надавати медичну допомогу в Маріуполі або через їхній тяжкий стан, або росіяни вже вивозили «вантаж 200».

Загарбники намагаються приховати інцидент, заявляючи, що співробітники МНС гасили пожежу в Кальміуському районі. Однак, як зауважив чиновник, приліт стався за 11 кілометрів від заявленого пропагандистами місця.

Нагадаємо, 19 квітня Андрющенко повідомляв про удар по пункту управління ЗС РФ у Маріуполі.

Exit mobile version