На Донеччині окупанти розстріляли своїх товаришів по службі, прийнявши їх за бійців РДК – росЗМІ

У Донецькій області внаслідок «дружнього вогню» загинули 9 окупантів, яких товариші по службі прийняли за бійців Російського добровольчого корпусу. У Мережі розповіли подробиці інциденту.

Втрати окупантів

Фото – Radio Free Europe/Radio Liberty/Serhii Nuzhnenko via REUTERS

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» пише, що кілька днів тому в районі селища Очеретине Донецької області в результаті friendly fire загинули майже десять «визволителів», інформує «НБН».

Повідомляється, що група загарбників розстріляла своїх товаришів по службі, запідозривши, що це диверсанти. Окупанти прийняли військових ЗС РФ із паспортами країни-агресора за бійців Російського добровольчого корпусу. Виявилося, що ліквідовані «визволителі» – такі ж путінські солдати.

Товариші розстріляних загарбників, дізнавшись про інцидент, відкрили вогонь із мінометів по місцю вбивства, «відмінусувавши» ще трьох окупантів. Внаслідок конфлікту на «концерт Кобзона» всього вирушило 9 бійців армії Путіна.

Як повідомлялося, в ніч на 24 квітня під Маріуполем було завдано удару по офіцерському складу «другої армії світу». Радник міського голови Петро Андрющенко повідомив про втрати ворога.

Exit mobile version