Вночі РФ атакували дрони, у Смоленській та Воронезькій областях спалахнули пожежі на НПЗ

У країні-агресорі поскаржилися на черговий удар безпілотників. У ніч на середу, 24 квітня, дрони атакували кілька областей РФ, у двох регіонах спалахнули нафтопереробні заводи.

Удар БПЛА по Смоленському НПЗ 24 квітня

Фото - t.me/astrapress

Губернатор Смоленської області Василь Анохін зранку заявив, що регіон атакували безпілотники, їхньою метою були паливно-енергетичні об’єкти. Внаслідок удару БПЛА на території Смоленського та Ярцевського районів сталися спалахи. За словами путінського чиновника, обстріл обійшовся без постраждалих, інформує «НБН».

У той же час Telegram-канал ASTRA, посилаючись на оповідання місцевих жителів, повідомив, що в області після атаки дрона загорівся Смоленський НПЗ. Очевидці повідомили про мінімум 4-5 вибухів. У Мережі почали публікувати кадри потужної пожежі на підприємстві.

Фото — t.me/astrapress
Фото — t.me/astrapress

Внаслідок удару БПЛА спалахнула пожежа на НПЗ або нафтосховищі та у Воронезькій області, відео якого також оприлюднили в Мережі.

Фото — t.me/astrapress

Вночі неспокійно було й у Липецьку, там безпілотники атакували тракторний завод, повідомили у місцевих пабліках. Про ступінь пошкоджень ЛТЗ поки що нічого не відомо.

У МО РФ відзвітували про знищення дронів над Смоленською, Воронезькою, Курською та Бєлгородською областями.

Нагадаємо, у тимчасово захопленому Маріуполі 22 квітня «бавовна» відвідала казарми російських загарбників.

Exit mobile version