Євлаш розповів, якою ракетою РФ ударила по Смілі, повідомивши нові деталі атаки

У четвер вранці, 25 квітня, армія країни-агресора атакувала Смілу Черкаської області. Речник Повітряних сил України майор Ілля Євлаш розповів деталі обстрілу, повідомивши, яку ракету ЗС РФ використали для удару по місту.

Ракетний удар по Смілі 25 квітня

t.me/cherkaskaODA

Представник ПС ЗСУ в ефірі національного телемарафону заявив, що, за попередньою інформацією, війська країни-агресора застосували для удару по Смілі крилату ракету «Іскандер-К», інформує «НБН».

Майор повідомив, що внаслідок ракетної атаки російських окупантів на місто було пошкоджено логістичне сполучення залізниці, адміністративні будівлі, автомобілі та майно місцевих жителів.

Євлаш додав, що путінські окупаційні сили не здійснювали масштабний комбінований обстріл нашої країни, випустивши під ранок одну ракету по Смілі.

Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець у своєму Telegram-каналі повідомив, що атака на місто обійшлася без загиблих, за медичною допомогою звернулися 6 людей.

Нагадаємо, вранці 24 квітня ЗС РФ атакували ракетою Одесу. Начальник ОВА Олег Кіпер повідомив про руйнування та постраждалих внаслідок обстрілу.

Exit mobile version